Novinky - 10.05.2020 11:55

Chýbajú ti LIVE prenosy? Už dnes večer na HUSTE.tv!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Už na dnes večer sme si pre našich fanúšikov pripravili LIVE športový kvíz. Ten bude obsahovať 50 otázok v desiatich rôznych kategóriach. Na každú otázku je len jedna správna odpoveď a na zodpovedanie jednotlivých otázok máte 30 sekúnd. Štart kvízu je naplánovaný o 20:00, zatiaľ čo instagramový prenos s našimi komentátormi odštartuje pár minút predtým.

Celý kvíz bude prebiehať na stránke: https://quizizz.com/join. Niekoľko desiatok minút pred začiatkom sa na našich sociálnych sieťach objaví kód, na základe ktorého sa do hry budete môcť zapojiť. Po jeho zadaní si zvolíte prezývku alebo napíšete vlastné meno a budete už len čakať na spustenie kvízu. Pre päť najlepších hráčov sú pripravené aj vecné ceny.

Každá otázka má štyri možnosti, no len jednu správnu odpoveď. Po dokončení kvízu budeme čakať na všetkých súťažiacich a vyhodnotíme vašu úspešnosť v porovnaní s ostatnými.
Všetko podstatné pri hraní kvízu sa dozviete na našom instagramovom profile @huste.tv, kde bude prebiehať LIVE stream s našimi komentátormi.

Na jeho konci sa tiež dozviete, či ste v najlepšej päťke a či sa vám podarilo získať niektorú z cien. 

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora