Novinky - 14.05.2020 18:19

Na erotických stránkach sú vyhľadávaní aj futbalisti. Títo najviac

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Futbalové hviezdy sa netešia popularite len na športoviskách, ale napríklad aj na weboch pre dospelých. Najnavštevovanejší portál tejto kategórie zverejnil začiatkom mesiaca rebríček najvyhľadávanejších futbalových hviezd, na ktorom viaceré mená rozhodne neprekvapia a sú celkom predvídateľné. Aj z reakcií fanúšikov je však zrejmé, že vkus návštevníkov tohto webu občas prekvapí. Niet sa čomu diviť, podobné rebríčky vychádzajú aj pre najbizarnejšie slovné spojenia, ktoré návštevníci erotických stránok do vyhľadávača vpisujú a až tam sa zvyknú objavovať skutočne čudné nápady.

Naspäť k futbalistom! Poradiu kraľuje portugalský reprezentačný kapitán Cristiano Ronaldo, ktorý sa mimo zápasového a tréningového programu nevyhýba ani modelingovým foteniam, kam spadá napríklad aj jeho vlastná značka spodnej bielizne. Podobne ako v najrôznejších futbalových rebríčkoch, dopĺňa ho Lionel Messi. Argentínčanovi patrí, možno trochu prekvapujúco, druhá priečka, hoci sám na svojom instagramovom profile produkuje o poznanie menej odhalených či polonahých fotografií ako jeho večný rival. Tretím najvyhľadávanejším menom je Messiho krajan a spoluhráč z argentínskeho národného tímu Mauro Icardi. 27-ročný útočník sa vyfotí bez trička rád a teší sa rovnakému počtu fanúšikov ako jeho partnerka a manažérka Wanda Narová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? I????? (@mauroicardi),

Tesne pod pomyselným pódiom sa nachádza Čiľan Alexis Sánchez a Francúz Kylian Mbappé, ktorí dotvárajú najlepšiu päťku. Kým prvý menovaný dopĺňa početne zastúpenú kategóriu tridsiatnikov v rebríčku popularity na erotických stránkach, Mbappé je od neho o desať rokov mladší a jeho popularita ešte pravdepodobne bude vzrastať, a to vo všetkých oblastiach. Šiesty je Paulo Dybala, ktorý sociálne siete rovnomernými dávkami kŕmi svojimi fotografiami z posilňovne, z trávnika alebo s priateľkou argentínskou speváčkou Orianou a psíkom. V prvej desiatke by sme ešte našli belgickú hviezdu Edena Hazarda, anglického reprezentanta Raheema Sterlinga a na deviatom mieste ďalšie relatívne prekvapenie Karima Benzemu. Francúz prišiel o miesto v reprezentácii pre vydieranie spoluhráča sexuálnymi nahrávkami a návštevníkov pornostránok možno zaujíma, či náhodou takéto video niekto nezverejnil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raheem Sterling x ?? (@sterling7),

Pokiaľ by takúto štatistiku zverejnili niekedy medzi rokmi 1995 až 2007, s veľkou pravdepodobnosťou by nechýbal v prvej trojke. Takto sa anglický sexsymbol David Beckham musí uspokojiť s desiatym miestom. Za zváženie možno stojí aj to, či skutočne mal byť zaradený medzi futbalistov, keďže svoj posledný futbalový zápas odohral v máji 2013. Cez všetky tie prívlastky celebrity či modela ho však väčšina vníma stále ako futbalovú hviezdu, hoci dnes už funkcionára vlastného klubu v americkom Miami. Aj vo svojich 45 rokoch má stále čo ponúknuť, na Instagrame ho sleduje takmer 63 miliónov ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora