Novinky - 19.05.2020 20:07

Nebol práve lojálnym hráčom, aspoň z toho má pekné kreslo

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Vernosť klubovým farbám sa v súčasnom športe nosí dovtedy, kým nepríde finančne zaujímavejšia ponuka od niekoho iného. Formou karikatúr sa potom občas zvykne športovec zobrazovať v kombinácii všetkých dresov, ktoré kedy obliekal a manželka kriketovej hviezdy Kevina Pietersena v tom možno našla inšpiráciu. Bývalý britský reprezentant počas svojej kariéry nastupoval za trinásť rôznych klubov z popredných súťaží tohto športu a k tomu možno pripočítať aj reprezentačný dres. Partnerka mu na narodeniny nechala vyrobiť ručne tkané kreslo, ktorého povrch vytvára koláž z dresov jeho bývalých pôsobisk. Na chrbtovej časti je vyobrazená jeho menovka a číslo 24, s ktorým sa preslávil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Pietersen ?? (@kp24),

Zaujímavosťou je, že nejde o predčasný darček ku štyridsiatke, ktorú oslávi v júni, ale dar je niekoľko rokov starý. Napriek tomu sa ním mimooriadne Pietersen nepýšil a na obdiv ho cez sociálne siete vystavil až teraz s dodatkom, že si kreslo veľmi obľúbil a denne v ňom presedí niekoľko hodín. Aj by sa patrilo. Podobné veľdielo určite stálo nemalé finančné prostriedky, ale pár si ho môže dovoliť. Veď športovcovov manželkou je Jessica Taylorová, členka britsko-írskej hudobnej skupiny Liberty X a už v roku 2007 si svojou honosnou svadbou v kaštieli na juhu Anglicka a luxusnými medovými týždňami získali veľkú pozornosť bulváru.

Nejedna športová hviezda by samú seba v podobne exkluzívnom kresle určite taktiež rada videla a zbierka klubov by bola zaujímavá dostatočne. Futbalista Zlatan Ibrahimovic počas doterajšej profesionálnej kariéry vymenil deväť pôsobísk. Zaujímavou postavou je aj basketbalista Jim Jackson, ktorý štrnásť sezón v NBA odohral za 12 rôznych mužstiev, zatiaľ čo bývalý fínsky hokejista Olli Jokinen si v Európe a Amerike zahral za 14 klubov.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora