Novinky - 18.06.2020 20:14

Ako by vyzerali tímy Realu Madrid či Liverpoolu, ak by boli ženami?

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Súčasný internet nám dáva odpovede aj na otázky, ktoré sme nikdy nepoložili a odpoveď nás až tak netrápila. Napriek tomu, môže byť zaujímavá. Španielsky denník Marca, ktorý venuje značnú časť svojej pozornosti aj futbalu, zverejnil sériu fotografií hráčov Realu Madrid, ktorí boli pretransformovaní na ženy.

Obrázkami pôvodne pobavil instagramový používateľ Alex_RM a rýchlo sa tak dostal na viaceré svetové weby. K podobnému kroku sa onedlho odhodlala aj fanúšikovská základňa Liverpoolu. Aj jeho každý člen dostal ženskú podobu.

Vo viacerých prípadoch možno skonštatovať, že aj novým "výsledným" produktom je stále sympatická ľudská bytosť, dokonca v mnohých prípadoch pekná žena. Nájdu sa však aj jedinci, ktorí môžu byť veľmi radi za to, že sú mužského rodu a ďalej radšej s nimi špekulovať netreba.

Veď posúďte sami, ako by vyzerala Jürgenia Kloppová, Zinedina Zidanová či ďalší členovia kádra najaktuálnejších dvoch víťazov Champions League. Kompletnú fotogalériu Realu Madrid na webe Marca nájdete tu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora