Novinky - 06.09.2020 08:41

Tréning hry pod tlakom! Golfovú loptičku poslal skrz Ferrari

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Keď má človek na svojom účte priveľa peňazí, akosi si ich prestáva vážiť. Taká je teória, podložená viacerými dôkazmi po celom svete. Jeden z novších ponúkol anglický golfista Ian Poulter, ktorý má ako niekdajšia svetová päťka a víťaz troch PGA turnajov slušne zarobené a cítiť to je aj v jeho garáži. Milovník áut vlastní viaceré luxusné kusy, vrátane Ferrari s hodnotou približne 1,14 milióna eur. To si zaparkoval na svojej floridskej záhrade a odhodlal sa k poriadne odvážnemu kúsku. Postavil si loptičku, vzal do rúk palicu a odpal poslal skrz otvorené okná vozidla.

Šialené video zverejnil na svojom instagramovom profile s dodatkom, že takto vyzerá jeho tréning hry pod tlakom. Ten je na hráčov počas rôznych turnajov obrovský, obzvlášť počas Ryder Cupu, na ktorom každé dva roky výber Európy vyzve najlepších golfistov Ameriky. V roku 2018 dokázali aj Poulterovou zásluhou hráči zo starého kontinentu vyhrať. Ročník 2020 bol preložený na september 2021. Do tohto termínu je ešte ďaleko, ale poctivý tréning nikdy nie je na škodu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Poulter (@ianjamespoulter),

O "trickshote" skúseného Angličana sa vedú veľké polemiky. Žijeme v 21. storočí a internet je plný neskutočných videí, ktoré vznikajú rukou šikovného grafika-strihača, ktorý z potrebnej časti niektorý prvok ostráni alebo pridá. Použité auto je limitovaným kusom, na svete je len 212 kusov a ťažko veriť tomu, že si z neho niekto spraví tréningovú pomôcku. Párcentimetrová nepresnosť v údere by pritom pôsobila poriadne drahú škodu. Že by však na svojich fanúšikov skúšal takýto zbytočný podvrh?

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora