Novinky - 11.11.2020 08:33

Neskutočný úder španielskeho golfistu! Loptičku poslal po vode priamo do jamky!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Už zajtra štartuje jeden z najprestížnejších golfových turnajov sveta The Masters. Elitní hráči však na ihrisku v Auguste v americkej Georgii trénujú už od pondelka. Jedným z nich je aj aktuálna svetová dvojka Jon Rahm, ktorý sa vo včerajšom tréningu blysol nevídaným úderom.

Na šestnástej jamke predviedol vynikajúcu hru, keď si šikovne pomohol jazerom. Namiesto klasického prestrelenia vodnej prekážky totiž zvolil úder priamo po hladine. Aby toho nebolo málo, španielsky golfista sa nielen dostal na green, no loptička sa zakrútila presne do jamky, čo znamená hru systémom hole-in-one. Rahm zhodou okolností včera oslávil svoje 26. narodeniny a týmto úderom si tak sám dal milý darček.

Svetová dvojka golfového rebríčka obhajuje delené deviate miesto z minulého roka. Na The Masters 2019 triumfoval legendárny Tiger Woods s výkonom trinásť úderov pod par. Rahm potreboval na celom turnaji o tri údery viac. Tohtoročná edícia prestížneho podujatia bola kvôli koronavírusu posunutá na novembrový termín. Turnaj štartuje vo štvrtok 12. novembra a majiteľa zeleného saka spoznáme v nedeľu 15. novembra.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora