Novinky - 27.02.2021 16:19

Golfista hral s driemajúcim aligátorom za chrbtom. Nevedel o ňom

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Čaká sa na tragédiu? Golf sa často hrá v krásnom prírodnom prostredí, ktorého okolie žije takmer nedotknutou prírodou. Priamo do nej je vložené golfové ihrisko s plochou približne 180 akrov a pre hráčov z celého sveta je veľkým snom zahrať si na tieto jamky. S tým súvisia aj občasní zvierací návštevníci, ktorí môžu byť neškodnými hlodavcami, malými vtákmi, primátmi, párnokopytníkmi, ale aj aligátormi.

Poslednú kategóriu zvierat rozhodne nechcete na okraji jazierka prekvapiť a vystrašiť. Pokiaľ sa pritom pri vás nachádza, radšej by ste o tom chceli vedieť. Toľko šťastia nemal Severný Ír Rory McIlroy, ktorý si na Floride v rámci Wolrd Golf Championship zahral s driemajúcim aligátorom pár metrov za sebou. Ten si našiel svoj nenápadný pľac neďaleko ôsmej jamky.

"Veľmi odvážny úder spomedzi stromov, neďaleko vody a so spiacim aligátorom za svojím chrbtom," zaznelo v štúdiu medzi americkými expertmi. Tí sa podelili o mrazivé skúsenosti, keďže tieto tvory vyzerajú často ako skaly a hráč si neuvedomuje, k čomu sa blíži. Náhle sa však tieto "kamene" začnú hýbať a vznikne chaos.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora