Novinky - 21.08.2021 14:02

Neskutočný fanúšik kriketu. Preletel rad sedadiel, aby chytil loptičku

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Len zriedka sa podarí športovému fanúšikovi "ukradnúť šou" a postarať sa o jeden z najväčších zápasových highlightov. Kriketový fanúšik Corrie Keable sa však postaral na zápase anglicko-waleského turnaja The Hundred o najkrajší zákrok večera, jeho video je virálom. Obrovskú popularitu má aj v končinách, kde tento šport práve obľúbenou zábavkou nie je.

Za svoj zákrok a prelet ponad celý rad sedadiel sa za mohutných ovácií publika odmenil vo veľkom štýle a nadšene si vychutnal niekoľko osviežujúcich glgov piva. Že Birmingham Phoenix vyhral nad Northern Superchargers, sa mimo Británie píše pomerne málo, zatiaľ čo obchodný konzultant môže po svojom hviezdnom momente zbierať športové ponuky.

Nielenže sa dostal do televízneho priameho prenosu, no vysielateľ dokonca ponúkol opakovaný záber. To počas britského turnaja, ktorého súčasťou je osem mužských a osem ženských tímov, nie je maličkosťou. "Občas si chodím zahrať kriket a som chytačom. Nechal som sa strhnúť príležitosťou a predviedol som skvelý zákrok. Zvyšok je históriou," nadšene povedal novinárom.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora