Magazín - 06.03.2017 18:00

Štartovka podujatia Oktagon 2 predstavená

redakcia Autor: redakcia

OKTAGON 2. - STAREDOWN První seznámení mají bojovníci z OKTAGON 2 za sebou. Jak vypadalo... lístky na turnaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=23185

Posted by OKTAGON MMA on 2. marec 2017

Tlačová konferencia k turnaju OKTAGON 2 predstavila takmer kompletnú štartovú listinu, na ktorej nechýba hlavná hviezda a držiteľ titulu Gábor Boráros. Ten sa v hlavnom zápase večera postaví Janovi Homolkovi, ktorý má za sebou dlhú kariéru v kickboxe a po prechode do MMA bude určite nebezpečným súperom. 

Organizátor podujatia Pavol Neruda ale potvrdil, že tentokrát sa o opasok šampióna bojovať nebude. Podľa jeho slov je totiž Homolka v organizácii nováčikom a tak by cesta za opaskom bola až príliš jednoduchá

Okrem Borárosa sa v klietke objaví aj legendárny tréner Ilja Škondrič, ktorý prestúpil do poloťažkej váhy. V jeho staronovej divízii sa mu postaví český reprezentant Vít Mrákota, ktorý má na svojom konte napríklad aj skalp ďalšieho kvalitného slovenského reprezentanta Michala Teššíka. O tvrdé údery tak nebude určite núdza. 

Na karte nebude chýbať ani pôvodný finalista Marek Bartl, ktorý sa po zranení kolena vracia do oktagonu a divákom sľubuje veľké predstavenie. Súper ale nebude jednoduchý, veď Michal Nepraš, ktorý trénuje v kvalitnom Penta Gyme Praha s finalistom prvej série Jakubom Bělem určite nepredá kožu lacno. 

Jediný vzájomný duel účastníkov reality show OKTAGON prinesie súboj medzi Milanom Ďatelinkom a Tomášom Lejskom. Obaja bojovníci sa veľmi dobre poznajú a tak bude veľmi zaujímavé sledovať, s akou taktikou vyrukujú. 

Do klietky sa vráti taktiež Lukáš Pajtina, ktorý vo svojom predchádzajúcom zápase, kde prestúpil o kategóriu nižšie, vyzeral naozaj dobre a nič iné sa od neho nedá očakávať ani tentokrát. Jeho súper Jaroslav Jartim je ale skutočná výzva.  

Čierny Peter ostal v rukách Františka Fodora, ktorému sa pôvodný súper zranil a zo zápasu musel odstúpiť. Momentálne sa hľadá vhodná náhrada a dúfame, že slovenského bojovníka skutočne otestuje. Po prechode do 70kg bude práve tento súboj pre Fodora kľúčový.