Magazín - 04.04.2017 09:00

Oktagon magazín naladil na vrchol jarnej sezóny

redakcia Autor: redakcia

Už iba pár dní nás delí od veľkolepého podujatia OKTAGON 2, na ktorom sa predstaví česko-slovenská špička na čele s víťazom prvého turnaja Gáborom Borárosom. Ten na poslednú chvíľu dostal nového súpera, keď jeho pôvodný oponent Ján Homolka ochorel a zo zápasu bol nútený odstúpiť. Ak by ste čakali jednoduchého súpera, mýlili by ste sa. Organizátorom sa voľné miesto v hlavnom zápase večera podarilo zaplniť veľkým menom slovenského MMA. Roland Čambal je totiž vo vynikajúcej forme, čo potvrdil v posledných piatich zápasoch, v ktorých nepoznal premožiteľa. 

Hlavnému duelu večera sa venoval aj Oktagon magazín, ktorý nazrel do súkromia hlavných aktérov. Dozvedeli sme sa tak, ako si nažíva Gábor Boráros, čo robí vo voľnom čase a šampión nezabudol ukázať ani svoj zverinec. Roland Čambal predstavil svoj gym, ktorý otvoril v Nových Zámkoch a prezradil, ako sa spoznal so svojou priateľkou Simonou.

Ďalším zo smoliarov je Marek Bartl, ktorý si zranil koleno a tak ho neuvidíme ani na druhom podujatí. Marek objasnil všetky okolnosti, ktoré sprevádzajú jeho momentálne obdobie. Svojou neúčasťou dal ale priestor inému mladému talentu. Vojto Barborík nestál v klietke viac ako rok a tak si túto možnosť nenechal ujsť. Na duel s Michalom Neprašom sa veľmi teší a divákom sľubuje parádnu šou. Sám Nepraš má o čom premýšľať, Bartl bol totiž typický postojár a český reprezentant mu sľuboval leteckú šou. Barborík je ale čistokrvný zápasník, pre ktorého bude boj na zemi iba dobré znamenie. Bude tak veľmi zaujímavé sledovať s akou taktikou súperi vyrukujú.

Magazín nezabudol ani na vychádzajúcu hviezdu strednej váhy Samuela ´Piráta´ Krištofiča. Neporazený bojovník s bilanciou 5-0 sa stretne s českou legendou Bohumilom Lungríkom, ktorý mal prvý profi duel v roku 2001. Krištofič prezradí ako prišiel k prezývke ´Pirát´ a zasmejeme sa aj pri výklade jeho jiu-jitsu tréningov, ktoré má so svojou 48-kilovou mamou. Lungrík si zaspomína na svoje MMA začiatky, keď sa bojovalo bez rukavíc a prezradí, prečo ho najtvrdší šport sveta tak uchvátil.

Organizátori taktiež predstavili kompletnú štartovku, ktorá je nabitá od prvého až po finálový zápas. Za zmienku určite stojí aj doplnený duel Bolo vs. Dobiáš. Tento duel totiž svedčí o neuveriteľnej kvalite podujatia, keď sme Bola videli na hlavnej karte turnaja NOC BOJOV, Dobiáša dokonca v hlavnom zápase podujatia LCC Fight Night v Trenčíne. Na podujatí OKTAGON 2 sa títo bojovníci predstavia už v druhom zápase z jedenástich. Predzápasy potom uzavrie duel Krištofič vs. Lungrík, ktorý by za iných okolností mohol pokojne zastávať pozíciu hlavného zápasu večera. Už tieto duely tak ponúknu kvalitu hlavnej karty hocakého konkurenčného podujatia na Slovensku.

Už v piatok na JOJ PLUS sa tak môžeme tešiť na vrchol jarnej sezóny.

OKTAGON 2

Piatok 31. 03. 2017