Podcasty - 02.10.2020 17:14

Podcast Huste.tv: Slovan zlým nositeľom atraktivity. A ostatní?

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv

V týždni to vyzeralo tak, že sa futbal odmlčí už pred 9. kolom. Opak je však pravdou. Do asociačného termínu sa všetky tímy ešte raz do akcie dostanú, bez divákov, no o to viac sa budú snažiť naši režiséri, kameramani a komentátori. Počas predchádzajúceho víkendu zarezonovali viaceré nečakané výsledky, ktorým sa povenovala aj trojica našich komentátorov Tomáš Horváth, Andrej Fuksa a Richard Weinfortner. Situácia je naďalej veľmi zamotaná a predposledného od šiesteho delia len tri body. Pozíciou, na ktorej prečká asociačný termín, si tak nik nemôže byť istý.

Osobitná pozornosť bola tento raz venovaná bratislavskému Slovanu, ktorý natiahol svoju víťaznú ligovú šnúru, doma stále nedostal ani gól a dve výhry po sebe sú aspoň čiastočnou rehabilitáciou po vypadnutí z predkola Európskej ligy. Zisk bodov na úkor vyslovenej futbalovej krásy sa na čas stal prioritou aj v Spartaku Trnava, ktorý je rovnako dve kolá bez inkasovania a nečakane vysoko je aj Sereď či Nitra.

Stávkové kancelárie vidia v každom zo šiestich víkendových zápasov Fortuna ligy favorita, no vo viacerých prípadoch to až také jasné byť nemusí. Koho vzostup sa dá očakávať a ktorí hráči sa zapíšu na streleckú listinu, si opäť v uvoľnenej atmosfére zatipovali aj komentátori.