Podcasty - 20.10.2020 14:07

Podcast Huste.tv: o skupinovej fáze LM a adeptoch na postup

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv
Liga majstrov, FC Bayern

Po divokom a zhustenom dohrávanom programe Champions League v ročníku 2019/20, sa hlási nová edícia. Tá má mať opäť podobu, akú dobre poznáme z minulosti a naši komentátori ju podrobili podcastovej diskusii. Stručne sa pritom vrátili k minulému ročníku a k tomu, či sa naň bude nová sezóna výsledkovo podobať. Reč bola o tímoch, ktoré majú veľkú šancu nadviazať na augustovú jazdu a ktoré sa k obhájeniu pozície anilen nemusia priblížiť, no a nechýbala ani zmienka najväčších hráčskych mien.

Erlingovi Haalandovi môže skupinový žreb výrazne pomôcť k tomu, aby sa stal tento rok najlepším strelcom súťaže, no verejnosť sa bez pochýb teší aj na ďalší vzájomný zápas medzi Lionelom Messim a Cristianom Rolandom. Perspektívu vo svojich radoch môže opäť ukázať Salzburg či Ajax, zatiaľ čo taká Chelsea možno bude potrebovať pár týždňov na to, aby sa jej káder naplno zohral, upratal a pretransformuje sa na giganta.

Ako je v podcastoch Husté TV zvykom, nechýbala ani tipovačka. Tá bola sústredená na dvojicu postupujúcich z každej základnej skupiny. Kým v niektorých prípadoch sa to javí ako pomerne jednoznačná záležitosť, komentátori našli aj svoje "čierne kone". V takej skupine H bolo zase veľkým problémom vybrať len dvoch.