Podcasty - 24.10.2020 12:48

Podcast Huste.tv: päť súbežných zápasov a nedeľný superšláger

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv

Naši komentátori si opäť niekoľko desiatok minút posedeli nad programom Fortuna ligy a rozobrali, čo sa počas víkendu bude dať v našich priamych prenosoch sledovať. Hneď päť zápasov 11. kola sa bude hrať v sobotu od 17:00 a prvú polovicu základnej časti má následne uzavrieť očakávané stretnutie prvého s druhým, ktoré určí lídra ligy. Reči o pokazenom úvode sa už musia vytrácať, ročník je vo svojej veľmi dôležitej fáze a každá strata bodov začne mrzieť o to viac, že pre danú dvojicu môže ísť o posledné meranie síl.

Zatiaľ, čo ešte v polovici septembra vyzerala veľká časť tabuľky mimoriadne vyrovnane a nikto si ničím nemohol byť istý, dnes už citeľne zaostáva posledná štvorica za prvou osmičkou a na ich manko sú potrebné minimálne dve rozdielové kolá. Je to už červená čiara a musia sa zmieriť s nadstavbovou skupinou o záchranu alebo niektoré z mužstiev ešte má šancu zabrať a prepracovať sa medzi elitnú šesticu? Aj o tom sa rozprával Andrej Fuksa, Tomáš Horváth a Richard Weinfortner, ktorí nemohli vynechať ani súboj Slovana s Dunajskou Stredou. Okolo neho sa krátko pred víkendom poriadne zahmlilo a hovorilo sa aj o jeho odohraní v náhradnom termíne. Zrejmé však začína byť, že každý ďalší ich vzájomný zápas bude mať mimoriadny význam. Stretnú sa totiž ešte v poslednom kole základnej časti a potom s veľkou pravdepodobnosťou dvakrát v bojoch o titul.

A stihli ste si v našom archíve pozrieť už najkrajšie góly z minulého ligového kola? Tipy na tie najkrajšie nechýbali ani v tomto podcaste a niekoľko z nich si našlo cestu aj na Instagram Huste.tv.