Podcasty - 30.10.2020 12:29

Podcast Huste.tv: Rozrobená pekná základná časť, ale kto bude šiesty?

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv

Dlhodobá časť futbalovej Fortuna ligy sa dostáva do svojej druhej polovice a v aktívnom boji o hornú polovicu tabuľky ostáva osem mužstiev. Zatratené však nie sú ani tie ostatné. Každý s každým zohrá ešte minimálne jeden vzájomný zápas a tým sa budú vyjasňovať pozície pre nadstavbu. Jednoducho povedané, namiešané je to zatiaľ veľmi pekne a zaujímavo. Ponúkajú sa viacerí kandidáti na doplnenie hornej šestky, no menšia výsledková kríza ich ľahko môže zhodiť pod Pohronie a Trenčín, dva priebežne najslabšie celky.

Naši komentátori sa tento raz stretli v neúplnej zostave, a tak Andrej Fuksa s Richardom Weinfortnerom dostali viac priestoru rozobrať derby DAC - Slovan, koučovanie šéfa bratislavského klubu, iniciatívu s privedením a testovaním fanúšikov v Dunajskej Strede, oživenie ružomberských strelcov, zlepšenú formu Zlatých Moraviec, ale aj zradné Pohronie, ktoré tento rok ukazuje, že vyrovnaný zápas dokáže zohrať s ktorýmkoľvek súperom.

Nechajte sa pozvať k šiestim víkendovým zápasom, ktoré sú rovnomerne rozdelené na sobotu a nedeľu. Vaše tikety pritom môžu opäť inšpirovať aj skromné odhady na výsledky aj strelcov.