Šípky - 29.12.2019 16:11

Nebojí sa žiadnej výzvy. Jürgen Klopp si zahral šípky s legendou

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Futbalisti Liverpoolu sa v anglickej Premier League dlhodobo nachádzajú na čele tabuľky. Aktuálne majú pred druhým Leicestrom desaťbodový náskok a dva zápasy k dobru. To je dôvod na úsmev nielen pre hráčov, ale aj realizačný tím. Hlavný tréner Jürgen Klopp si preto so svojim asistentom mohol vyskúšať aj iný šport. Zahádzal si totiž na terč s legendárnym Raymondom van Barneveldom.

Ešte pred prebiehajúcimi Majstrovstvami sveta organizácie PDC dostal nemecký tréner so svojim holandským asistentom Pepijnom Lijndersom príležitosť vyskúšať si, aké to je hádzať šípky do terča. Nebolo to však len medzi touto dvojicou. Do menšej exhibície sa zapojili aj Raymond van Barneveld a Max Hopp.

Legendárny Holanďan samozrejme sprevádzal Kloppovho asistenta, kým nemecký šípkar Hopp utvoril dvojicu práve s uznávaným kormidelníkom. Súboj Holandska s Nemeckom sa tak mohol začať. Klopp síce pred začiatkom menšej súťaže avizoval, že nerád robí veci, ktoré neovláda, no napokon to nebola až taká tragédia. Po troch súťažných kolách sa napokon oba tímy dohodli na spravodlivej remíze a s úsmevom si popriali všetko dobré do ďalšej kariéry.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora