Šípky - 01.01.2020 22:36

Fallon Sherrocková si zahrá šípkarskú Premier League!

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Na šípkarskom šampionáte zažiarila, keď ako prvá žena vyhrala zápas Majstrovstiev sveta. Následne vyradila aj jedenásteho nasadeného Mensura Suljoviča a tak sa prebojovala do tretieho kola. Tam sa jej púť turnajom skončila, no teraz je jasné, že Fallon Sherrockovú uvidíme v prestížnej Premier League!

Anglická šípkarka si zahrá po boku elity tohto športu na prestížnej série galavečerov. Nebude však stálou účastníčkou, keďže formát objavený v minulom roku s deviatimi vyzývateľmi bude pokračovať aj v roku 2020. Práve druhou vyzývateľkou bude nová hviezda čoraz populárnejšieho športu a fanúšikovia sa tak na ňu môžu tešiť už 13. februára na galavečeri v Nottinghame.

Jej súper je zatiaľ neznámy, no s istotou to bude jeden z deviatich stálych účastníkov prestížnej Premier League. Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright, Rob Cross, Michael Smith, Daryl Gurney, Nathan Aspinall, Gary Anderson a Glen Durrant tvoria spomínanú deviatku, ktorá od 6. februára do 27. mája zabojuje o prestížnu šípkarskú trofej. Ďalší vyzývatelia budú zverejňovaní postupne, istý je okrem Sherrockovej hráč prvého týždňa v škótskom Aberdeene a ním je John Henderson.

Čakanie na ďalšiu prestížnu šípkarskú udalosť si môžete skrátiť pripomenutím historického víťazstva Fallon Sherrockovej na Majstrovstvách sveta PDC 2020.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora