Novinky - 13.02.2020 09:38

Šípkarská Premier League pokračuje s Fallon Sherrockovou

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Po minulotýždňovom prvom kole prestížnej šípkarskej Premier League dnes pokračuje kolotoč zápasov v anglickom Nottinghame. Na čele tabuľky je po úvodnom týždni dvojica Nathan Aspinall - Glen Durrant, zatiaľčo bez bodu zostáva úradujúci majster sveta Peter Wright.

Prvým zápasom dnešného programu bude stret dvoch anglických šípkarov. Rob Cross vyzve jedného z lídrov tabuľky Nathana Aspinalla. Miernym papierovým favoritom bude druhý menovaný, ktorý prežíva výborné obdobie. Následne sa pred terč postavia Gerwyn Price a Michael Smith, teda hráči, ktorí potrebujú bodovať a vylepšiť si tak pozíciu do ďalšieho týždňa. Uprostred večera sa fanúšikovia môžu tešiť na škótske derby. Gary Anderson si zahrá s Petrom Wrightom, čo značí zaujímavý súboj podporený snahou majstra sveta získať prvé body do tabuľky.

Štvrtým duelom večera bude ostrosledovaný súboj Glena Durrant s Fallon Sherrockovou. Anglická šípkarka bude druhou vyzývateľkou tohtoročnej edície Premier League a pokúsi sa opäť šokovať svet. Body sa jej síce do tabuľky nepripočítajú, no prípadná výhra by bola mimoriadne cenná a prestížna. Ako posledný sa k terču postaví Daryl Gurney, ktorý vyzve svetovú jednotku Michaela van Gerwena. Holanďan v prvom kole zvládol reprízu finále Majstrovstiev sveta, keď zdolal Petra Wrighta a má tak na konte dva body.

Premier League 2020, program 2. kola
Rob Cross (Ang.) - Nathan Aspinall (Ang.)
Gerwyn Price (Wal.) - Michael Smith (Ang.)
Gary Anderson (Škót.) - Peter Wright (Škót.)
Glen Durrant (Ang.) - Fallon Sherrocková (Ang.)
Daryl Gurney (Sev. Ír.) - Michael van Gerwen (Hol.)

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora