Novinky - 16.07.2020 15:55

Šesť nabitých hracích dní! Šípkarská Premier League pozná termín reštartu

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Kolotoč šípkarských zápasov sa v júli opäť roztočil. Už to nie sú len doma hrané zápasy prostredníctvom videokamier, ale tradičné súboje pred terčom. Termín svojho reštartu už pozná aj prestížna Premier League, ktorá ponúkne množstvo zápasov najmä koncom augusta.

Predstavitelia PDC totiž zverejnili kalendár, podľa ktorého sa významná súťaž reštartuje v utorok 25. augusta v anglickom meste Milton Keynes. Na rovnakom mieste bude Premier League pokračovať počas zvyšku posledného augustového týždňa. Postupne sa tak do nedele 30. augusta uskutoční až šesť hracích dní. Všetky tieto duely budú prebiehať za zatvorenými dverami a teda bez prítomnosti divákov. Premier League bude následne pokračovať 17. septembra v škótskom Glasgowe, kde by sa už mohli objaviť aj diváci. Na programe sú tiež ďalšie hracie dni. Aktuálny ročník prestížnej súťaže vyvrcholí 22. októbra.

Pred koronakrízou stihli tí najlepší šípkari sveta odohrať šesť hracích dní. Po nich je na čele tabuľky prekvapivo nováčik v Premier League Glen Durrant. O bod za ním je Michael van Gerwen a nasledujú hneď traja hráči so ziskom siedmich bodov. Najhoršie je na tom v aktuálnom ročníku Daryl Gurney, ktorý ešte v Premier League 2020 nezvíťazil. Nazbieral len dve remízy a s dvoma bodmi je tak na poslednom mieste v tabuľke.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora