Novinky - 17.08.2020 20:55

Aj ďalšie podujatia Premier League za zatvorenými dverami

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram/PDC.tv

Už dlhšie bolo známe, že najlepší svetoví šípkari odohrajú na konci augusta hneď šesť hracích dní v rámci prestížnej Premier League. Dnes bolo potvrdené, že bez divákov a v krátkom časovom slede zorganizuje PDC aj ďalšie podujatia tejto súťaže. Hrať sa bude hneď v nasledujúcom týždni.

Hrací deň číslo sedem je na programe v utorok 25. augusta, po ktorom budú nasledovať ďalšie súboje až do nedele 30. augusta. Následne si hráči oddýchnu, aby boli vo štvrtok 3. septembra pripravení na pokračovanie a rozuzlenie základnej časti Premier League. Hrať sa totiž budú hracie dni 13-16 a to od 3. do 6. septembra. Finálový večer je na programe 22. októbra aj s účasťou divákov, no organizácia je pripravená nahradiť tento termín septembrovým podujatím v Milton Keynes, ak by bolo nereálne dostať na finále fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A further four Premier League nights have been put behind closed doors following further cancellations... full story on PDC website

Príspevok, ktorý zdieľa Professional Darts Corporation (@officialpdc),

Pre šípkarov to však bude náročná úloha odohrať desať hracích dní v priebehu trinástich kalendárnych dní. Tí najlepší ale musia dokázať, že medzi špičku patria právom a tak neľahkú úlohu budú chcieť zvládnuť čo najlepšie. Aktuálnym lídrom tabuľky je debutant Glen Durrant s jednobodovým náskokom pred druhým Michaelom van Gerwenom. Nasleduje trojica hráčov so siedmimi bodmi - Michael Smith, Nathan Aspinall a Peter Wright. Šesť bodov získal Gary Anderson, o bod menej zase Gerwyn Price s Robom Crossom. Najmenšie šance na postup ďalej má Daryl Gurney, ktorý doposiaľ nevyhral a na svojom konte tak má len dva body.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora