Novinky - 13.12.2020 08:40

Podcast Huste.tv: prvého majstra sveta 2021 spoznajú šípkari

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv

Šípky majú pred sebou vrchol sezóny, keďže 15. decembra štartujú v londýnskom Alexandra Palace Majstrovstvá sveta 2021. Dvaja z troch komentátorov, ktorí pre vás pripravujú náš podcast, tomuto športu naplno prepadli a na sviatočné obdobie plné kvalitných konfrontácií sa tešia. Ten tretí sa zatiaľ len snaží do tejto oblasti zasvätiť. Vypočujte si najnovšiu dlhšiu diskusnú epizódu, v ktorej sme sa venovali samotným majstrovstvám, ich najväčším favoritom, ale aj outsiderom. Nechýbali ani na tipy šípkarov, ktorí by to mohli dotiahnuť k zlatu a na tých, ktorí zrejme naznačia veľký potenciál do budúcnosti.

Andrej Fuksa, Tomáš Horváth a Richard Weinfortner túto tému rozoberali už po druhý raz. Ultralaikom odporúčame začať epizódou o triafaní jablka na hlave či osude hodov, ktoré sa do terča nezapichnú. Tento raz sa už venovala väčšia pozornosť samotným hráčom, ich forme, výkonnosti, životných príbehoch, zjave a šanciach na úspech. Keďže sa tento rok počas decembra veľa medzinárodných športových eventov konať nebude, šípky majú veľkú šancu pozbierať nových fanúšikov. Veď samotná hra má rýchly spád, pravidlá sú jednoduché a ľahko pochopiteľné.

Zrejme žiaden šport nespozná majstra sveta pre rok 2021 skôr ako 3. januára. Komentátori nám predstavili aj svojich šampionátových favoritov či neobľúbených hráčov. Priať samozrejme budeme aj jedinému českému reprezentantovi Karolovi Sedláčkovi, ale pozornosť budú budiť aj jediné dve ženy na turnaji či 66-ročný reprezentant Singapuru.