Novinky - 06.03.2021 23:47

UK Open: Štvrťfinálové zloženie bez výrazného prekvapenia

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv

Druhý hrací deň prestížneho UK Open ponúkol zápasy piateho a šiesteho kola. Všetky súboje sa hrali na desať víťazných legov, pričom rovnakým formátom sa bude hrať aj nedeľňajšie štvrťfinále. Vyvrcholenie turnaja ponúkne o jeden leg naviac.

Po sobotňajšom programe je známa osmička štvrťfinalistov. Najnižšie postaveným hráčom v rebríčku PDC je mladík Luke Humphries, ktorý si ako prvý vybojoval postup. Nasledoval ho krajan Dave Chisnall, ktorý pokračuje v dobrých výkonoch aj v novej sezóne. Tretím postupujúcim sa počas večerných duelov stal juhoafrický reprezentant Devon Petersen, ktorého o niekoľko minút doplnil aj skúsený austrálsky šípkar Simon Whitlock.

Vo vynikajúcej forme hrajúceho Jonnyho Claytona dokázal v šiestom kole UK Open zastaviť Poliak Krzysztof Ratajski, ktorý na turnaji už vyradil aj Nathana Aspinalla. Tretím anglickým reprezentantom medzi osmičkou najlepších je James Wade. Vo štvrťfinále nebude chýbať ani svetová jednotka Gerwyn Price a poslednú miestenku do nedeľného programu získal Holanďan Michael van Gerwen. Štvrťfinálové zápasy sú na programe popoludní, kým semifinále a finále sa uskutoční v nedeľu večer.

UK Open, program štvrťfinále, nedeľa 7. marca 2021:
Simon Whitlock (Aus.) - James Wade (Ang.)
Gerwyn Price (Wal.) - Devon Petersen (JAR)
Dave Chisnall (Ang.) - Luke Humphries (Ang.)
Krzysztof Ratajski (Poľ.) - Michael van Gerwen (Hol.)

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora