Novinky - 14.05.2020 12:54

Pocta od Vladivostoku na rozlúčku pre Martina Bakoša

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Budúcu sezónu Kontinentálnej hokejovej ligy začne slovenský reprezentant Martin Bakoš v novom klube. Viacerými zdrojmi medializované informácie o prestupe z Vladivostoka do Spartaku Moskva potvrdili aj samotné kluby a rodák zo Spišskej Novej Vsi našiel už svoje šieste zahraničné pôsobisko. Spoluhráčom mu tento raz bude krajan Július Hudáček, ktorý háji bránku Moskovčanov už tri roky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ХК Спартак | HC Spartak Moscow (@spartak_hc),

Rusko-čínske pohraničie opúšťa Bakoš aj s milou pozornosťou od svojich bývalých spoluhráčov. Všetci hokejisti v súťaži si prostredníctvom ankety volili najlepšieho hráča ligy a zároveň najlepšieho hráča vo svojom klube. V Admirale triumfoval práve Slovák, ktorý nazbieral 42 kanadských bodov a bol tak jednoznačným lídrom tímovej produktivity. Admiral sa však stal najslabším tímom Východnej konferencie a počtom bodov tretím najhorším celkom celej KHL.

Celoligové hlasovanie o najlepšieho hráča vyhral Vadim Šipačov z Dinama Moskva, ktorý dostal 31 percent hlasov. Kapitán tímu bol zároveň najproduktívnejším hráčom základnej časti a darilo sa mu aj v načatom play-off. Druhé miesto v ankete obsadil Kirill Kaprizov z CSKA, tretí bol český útočník Dmitrij Jaškin z moskovského Dinama.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora