Tenis - 11.11.2019 22:37

Turnaj majstrov ATP: Zverev porazil Nadala, padol aj Medvedev

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/ATPtour.com/Youtube

Štyrmi zápasmi dnes pokračoval program tenisového Turnaja majstrov v Londýne. Prvé body do tabuľky si najmä v dvojhre na svoje konto pripísali papieroví outsideri. Naopak prehru po včerajšom prekvapení na úkor Rogera Federera zaknihoval aj Rafael Nadal.

Hrací deň však otvoril úvodný duel štvorhry. Ten sa dostal až do rozhodujúceho setu, v ktorom bola úspešnejšia dvojica Krawietz/Mies. Tá si poradila so skúsenými Rojerom a Tecauom 2:1 na sety. V poobedňajšom programe sa tiež predstavili Daniil Medvedev a Stefanos Tsitsipas. Papierové predpoklady sa nenaplnili a prvý bod do tabuľky si tak pripisuje grécky tenista po víťazstve 2:0 na sety.

Zdroj: sita

Večerný program otvoril zaujímavý deblový zápas. Po presvedčivom výkone však francúzsky pár Herbert/Mahut vyhral nad svetovými jednotkami Cabalom a Farahom 2:0 na sety. Pondelkový program uzavrela dvojhra medzi Rafaelom Nadalom a Alexandrom Zverevom. Nemecký tenista vykročil za obhajobou tou správnou nohou, keď na kurte dominoval a so svetovou jednotkou si poradil po výsledku 6:2, 6:4.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora