Tenis - 12.11.2019 23:59

Turnaj majstrov ATP: Polášek s druhou prehrou, Thiem porazil Djokoviča

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/ATPtour.com/Youtube

Tretí hrací deň prestížneho Turnaja majstrov ponúkol ďalšie štyri zápasy najlepších tenistov sveta. Do hry zasiahol aj Filip Polášek spoločne s Ivanom Dodigom, no ani v druhom prípade sa slovensko-chorvátskemu páru nepodarilo v Londýne zvíťaziť.

Práve duel tejto dvojice proti páru Ram/Salisbury bol úvodným v rámci dnešného programu. Prvý set vyšiel Poláškovi s Dodigom na výbornú, no potom sa karta obrátila a bola z toho druhá prehra v supertajbrejku za sebou. V rámci dvojhry sa poobede predstavil Roger Federer, ktorý napravil svoje zaváhanie z úvodného dňa. Taliana Berrettiniho zdolal 2:0 na sety a stále tak živí nádej na postup do semifinále.

Zdroj: sita

Večerný program otvorila štvorhra dvojíc Kubot/Melo a Klaasen/Venus. Tento zápas sledovali aj Filip Polášek s Ivanom Dodigom, no na jeho konci spokojní neboli. Klaasen s Venusom totiž zvíťazili 2:0 na sety a stali sa tak prvými istými účastníkmi semifinále. Zároveň tak zatvorili dvere slovensko-chorvátskemu páru. Vrcholom dňa bol zápas Novaka Djokoviča s Dominicom Thiemom. Nádherný tenis priniesol tri sety s úspešnejším koncom pre Rakúšana, ktorý je tak na čele skupiny Björna Borga a zaistil si tak postup do semifinále.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora