Tenis - 20.12.2019 10:44

VIDEO: Je Serena Williamsová rovnako dobrá v každom športe? Vyskúšala si box s legendou

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Americká tenistka Serena Williamsová patrí k najlepším hráčkam všetkých čias a to stále s kariérou neskončila. Aktuálne desiatka svetového rebríčku WTA si spestrila zimnú prípravu na novú sezónu s boxerskými rukavicami na rukách. Nebolo to však len tak, na celý priebeh dohliadal pozorným okom sám legendárny Mike Tyson!

Bývalá svetová jednotka nenecháva pred novou tenisovou sezónou nič na náhodu a pracuje na sile svojich úderov. A to nie len tenisových. Navliekla si totiž boxerské rukavice a pri stretnutí s legendou tohto športu Mikeom Tysonom využila jeho prítomnosť a rozdala tak niekoľko úderov do mechu, ktorý bývalý boxer pridržiaval.

Williamsová sa udržiava v plnej príprave, keďže už o pár dní odštartuje tenisová sezóna roku 2020 a pod vedením Patricka Mouratogloua by sa určite rada vrátila na výslnie. Podobne ako u mužov Roger Federer, aj Serena hráva v posledných rokoch menej turnajov, no na tie sa môže ešte dôkladnejšie pripraviť a možno by sa ani príliš nestratila, ak by zmenila šport. Veď posúďte sami...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Preseason just got really real @miketyson #mouratogloupreseason

Príspevok, ktorý zdieľa Serena Williams (@serenawilliams),

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora