Tenis - 30.01.2020 20:03

Najväčšia kráska Australian Open? Je ňou táto rozhodkyňa

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Už tradične sa popri tenisových turnajoch hovorí aj o krásnych ženách, ktoré sa premávajú po kurtoch. Popri "osvedčených" menách, ako Wozniacka, Bouchardová, Svitolinová alebo Šarapovová, sa zvyknú objaviť aj nové tváre na okruhu, ktoré si rýchlo nájdu fanúšikov najmä medzi mužmi. V Melbourne však podľa mnohých titul najväčšej krásky patrí srbskej rozhodkyni Marijane Veljovićovej.

Najväčšiu pozornosť si ukrojila v zápase medzi Tennysom Sandgrenom a Rogerom Federerom, kde odvážne čelila protestom švajčiarskej legendy. Google po zápase zaznamenal obrovský nárast záujmu o heslo 'rozhodkyňa na Australian Open', čo svedčí o množstve ľudí, ktorí chceli o brunetke zistiť viac. Neboli to len muži. Veljovićová očarila dokonca aj tenistku Eugenie Bouchardovú, ktorá k strhujúcemu zápasu päťsetovému duelu zverejnila jediný tweet: "Rozhodkyňa na zápase Roger-Tennys je neskutočne krásna."

Twitter okamžite zaplavili rôzne momentky Srbky a popri nich aj výzvy na sobáš či aspoň nadviazanie kontaktu. Chválili zároveň nervózne momenty v zápase a konflikty Federera s rozhodkyňou. Tie znamenali viac záberov na túto krásku. Kto dúfal, že Instagram atraktívnej Balkánky je plný zvodných fotografií, ostal trochu sklamaný. Jej profil je súkromný a followerov si vyberá. Zároveň však platí, že očarení diváci doteraz zrejme tenis nesledovali príliš pozorne. Pozíciu na umpire zastáva od roku 2015, pred dvomi rokmi rozhodovala ženské finále Australian Open a v roku 2019 aj ženské wimbledonské finále.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marco Amedeo (@amex1972),

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora