Tenis - 23.03.2020 22:51

Bouchardová rajcuje cez sociálne siete. Chytil sa Kyrgios

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Twitter

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová sa v súčasnosti nachádza až vo štvrtej stovke rebríčka WTA, no svojho času okupovala 5. priečku a výkonmi aj vzhľadom si získala veľkú pozornosť. Tú si drží aj pravidelným pridávaním zvodných fotografií na Instagrame a občas k tomu pridá aj provokatívny odkaz. Podobným spôsobom prežíva aj karanténne obdobie, počas ktorého sa na Twitteri fanúšikom priznala, že ju to prestáva baviť. Ľahšie by to vraj bolo, ak by mala aspoň priateľa. Niet divu, že z množstva jej obdivovateľov boli tisíce návrhov, ponúk a pozvánok od tých decentnejších, cez vtipné až po zvrhlé.

Medzi reakciami bolo aj niekoľko prominentných odkazov. Zabodovala napríklad americká tenistka Coco Vandeweghová, ktorá jej dala do pozornosti svojho nezadaného brata. Chladného to nenechalo ani Austrálčana Nicka Kyrgiosa, ktorý sa na príspevku pobavil, na čo ho viacerí fanúšikovia začali podpichovať, aby sa pokúsil problém 26-ročnej blondínky vyriešiť. V minulosti si pritom Bouchardová priateľa cez sociálnu sieť našla, keď sa s fanúšikom stavila o výsledku Super Bowlu.

O pár hodín neskôr už ďalším príspevkom hlásila, že má pozvaniami na rande preplnenú schránku správ ona aj jej agent a všetkých preto požiadala, aby s tým prestali. Ťažko sa však verí tomu, že nepočítala s takýmto dopadom svojho provokatívneho príspevku. Mnohí ju začínajú vnímať viac ako modelku než profesionálnu tenistku. Jednak sa jej kopia ponuky na reklamné spolupráce a popri tom sa tenisovým svetovým renkingom od roku 2016 výlučne len prepadá. Kým pred štyrmi rokmi bola na 47. mieste, dnes jej patrí pozícia s poradovým číslom 328.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora