Tenis - 06.04.2020 17:21

Zasypte ma správami! Odkázala Šarapovová a zverejnila telefónne číslo

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Telefónne číslo, ktoré by chceli mať medzi svojimi kontaktami tisíce ctiteľov, stalkerov či fanúšikov sa dostalo na Twitter a zverejnila ho jeho samotná majiteľka. Bývalá tenistka Maria Šarapovová sa v období koronavírusu evidentne nudí a rozhodla sa, že si tieto chvíle spríjemní komunikáciou so svojimi fanúšikmi. Karanténu prežíva v Amerike, mimo svojej ruskej rodiny a nedostatok socializácie rieši prostredníctvom internetu. Len nedávno sa spojila videohovorom s vyše stovkou svojich fanúšikov a málilo sa jej to.

O udržanie kontaktu sa rodáčka zo sibírskeho Ňagaňu snaží aj prostredníctvom Twitteru a svojich followerov vyzvala, aby jej vo veľkom písali aj na mobil. "Píšte mi, ako sa máte, pýtajte sa ma čokoľvek alebo ma len jednoducho pozdravte," napísala svojim priaznivcom. Viacerí hneď avizovali, že to nemusí skončiť dobre ani príjemne pre ruskú krásku, ďalší ju žiadajú o prechod na WhatsApp, kde by ju mohli kontaktovať aj ľudia mimo Ameriky a nedostanú pritom horibilné účty za telefón.

Ťažko predpokladať, že ide o skutočné súkromné číslo Šarapovovej, na ktorom ju budú môcť všetci otravovať navždy a aj odpovede, ktoré niektorí obdržali, sú zvláštne. Odkazujú na špeciálny web, cez ktorý sa bude dať spojiť aj so zahraničnými followermi a niekoľko nadšencov sklamane avizovalo, že sa odpovede nedočkalo, respektíve správa im z nejakého dôvodu nebola odoslaná.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora