Tenis - 21.06.2020 14:09

Univerzál Djokovič čaruje aj v basketbale, vyzval Lebrona

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Srbský tenista Novak Djokovič pravdepodobne patrí do úzkej skupiny talentovaných ľudí, ktorí vezmú do rúk akékoľvek športové náčinie a dokážu ním bodovať. Okrem premávania sa po kurtoch mu evidentne vôbec nie je cudzí ani basketbal. Prostredníctvom svojich kanálov na sociálnych sieťach ukázal niekoľko rýchlych manévrov pri driblingu a vyšperkoval to pekne trafeným zakončením.

Ako to už u sedemnásťnásobného grandslamového šampióna býva, radosť z hry si nenechal len pre seba a svoje krátke video okomentoval veľmi jasne: "Som pripravený na zápas 1 na 1. Lebron James?" Takýmto spôsobom označil facebookový aj instagramový profil basketbalovej hviezdy Lakers.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Novak Djokovic (@djokernole),

Jedna z najväčších hviezd paluboviek súčasnosti, podobne ako belehradský rodák, čaká na reštart respektíve znovuspustenie zápasového programu. Los Angeles hralo súťažné stretnutie naposledy 11. marca, no ako s lídrom Západnej konferencie NBA sa s ním určite počíta, nech by sa už súťaž skrátila akýmkoľvek spôsobom. Aktuálna tenisová svetová jednotka v posledný februárový deň vyhrala turnaj v Dubaji. V júni však už predvádza svoje umenie na exhibičných turnajoch, hraných na 4 gemy.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora