Tenis - 18.11.2020 21:04

Tenis ho už nebaví. Aktami s partnerkou naznačil budúcnosť

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Austrálsky tenista Bernard Tomic ešte pred piatimi rokmi okupoval pozíciu v elitnej svetovej dvadsiatke, dnes je na 226. priečke a nič zásadné s tým už robiť nehodlá. V minulosti sa nechal počuť, že tento šport ho už nenapĺňa a v 28 rokoch sa obzerá po iných spôsoboch obživy. Dokopy sa navyše dal s výstrednou modelkou, bývalou účastníčkou reality show a aktérkou niekoľkých filmov pre dospelých, ktorá možno pomôže riešeniu tohto problému.

Vanessa Sierrová má spojazdnený profil na platforme OnlyFans, ktorá vo veľkom ponúka platené prístupy k pikantným fotografiám a videám a Tomic sa v dohľadnej dobe môže stať ich súčasťou. Akúsi "upútavku" párik ponúkol aj na Instagrame, kde má táto kráska viac ako 720 tisíc followerov. So zradnými vodami šoubiznisu a televíznej zábavy pritom tenista už v minulosti koketoval, viackrát sa objavil vo veľmi uvoľnených formátoch a teraz si od neho viacerí sľubujú ďalší krok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa ♡ (@vanessasierra)

Rodák z nemeckého Stuttgartu sa už na kurtoch objavuje veľmi sporadicky. V tomto kalendárnom roku odohral len deväť zápasov, najaktuálnejší z nich ešte v marci. Svojho času pritom bol považovaný za veľký talent tohto športu, no výsledkom boli len štyri triumfy na turnajoch ATP a grandslamovým maximom ostáva štvrťfinále Wimbledonu 2011.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora