Tenis - 29.12.2020 16:42

Tenisová kráska zafinancuje rozbeh nahými fotkami a videami

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Devätnásťročná tenistka Angelina Graovacová o sebe zatiaľ na profikurtoch príliš vedieť nedala, avšak bulvárne médiá sa jej darí plniť viac ako slušne. Môže za to spôsob, akým by si rada zafinancovala svoju športovú kariéru. Založila si totiž konto na kontroverznej platforme OnlyFans, kde bude svojim platiacim fanúšikom ponúkať pikantné fotografie a videá. Ak by tam preniesla aspoň časť zo svojich 19 tisíc instagramových followerov, o úspech bude postarané.

Ženských turnajov sa zúčasťňuje od roku 2018, no vyhrala len osem z doterajších 36 singlových zápasov. To na väčšie turnaje zatiaľ nestačí, rovnako ako ani na pozíciu v renkingu WTA. Prerušenie tenisovej sezóny pre koronavírus navyše výrazne obmedzilo možnosti, ako sa na svetlo prepracovať a Austrálčanka tvrdí, že ak nechce tenisovú raketu zavesiť na klinec, zdroj príjmu musí nájsť inde. Rozhodne nie je prvou športovkyňou, ktorá nazrela do tejto sféry, no zvyčajne je postupnosť opačná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @angelina.graovac

Svojim instagramovým priaznivcom v minulosti ponúkla len niekoľko veľmi neodvážnych ochutnávok toho, čo teraz hodlá ukázať na "sociálnej sieti pre dospelých". Nejaké peniaze rozhodne zarobí, sama hovorí o želanej sume na úrovni dvoch tisíc dolárov, ktoré by ju vrátili naspäť na kurty. Vzhľadom na doterajšie neúspešné tenisové pôsobenie však existuje silný predpoklad, že bude venovať viac koncentrácie na tento zdroj príjmu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora
Tagy: Tenis Onlyfans