Tenis - 12.02.2021 19:12

Fanúšička vulgárne nadávala Nadalovi. Museli ju vyviesť

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Kvalitnú hanbu si vystrúhala jedna z návštevníčok tenisového Australian Open. Pozrieť si bola duel jedného z hlavných ašpirantov na triumf v mužskej súťaži, no dianie na kurte ju evidentne nebavilo dosť. Požila trochu alkoholu a potom sa na tribúne odviazala viac ako sa na tento šport hodí. Niekoľkými vulgárnymi výkrikmi počastovala Rafaela Nadala a jej vyčíňanie dokonca viedlo ku krátkemu prerušeniu zápasu a vyvedeniu ženy z tribúny. Španiel sa nepríjemnosťou výraznejšie rozhodiť nenechal a aj svoje druhé vystúpenie na turnaji zvládol v troch setoch. Američana Michaela Mmoha zdolal 6:1, 6:4 a 6:2.

Počas druhého setu sa akurát Nadal chystal na servis, keď neznámej žene začalo vadiť jeho pridlhé driblovanie. "Hýb sa, ty OCD srá*!" ozvalo sa z tribúny, čo vyrušilo hráčov aj ostatných tenisových priaznivcov. To však fanúšičke nestačilo a namiesto očakávaného ospravedlnenia pridala aj niekoľko ďalších invektív a smerom k turnajovej dvojke vztýčila prostredník. Ten to vzal so širokým úsmevom a divil sa akurát, či je naozaj on dôvodom náhleho záchvatu zlosti.

Za bučania ostatných divákov bola žena odprevadená mimo arény Roda Lavera a tam sa zrejme musela za svoje činy zodpovedať. Keď mal Nadal za sebou 110 minút trvajúce tretie kolo, novinári sa otázkou vrátili aj k incidentu zhruba z polovice stretnutia. "Neviem, čo sa stalo. Zrejme vypila príliš veľa Ginu alebo Tequily. Bolo to dosť zvláštne a vtipné zároveň," konštatoval 34-ročný rodák z Mallorky, ktorého v ďalšom kole čaká Brit Cameron Norrie.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora