Tenis - 03.07.2021 11:11

Bude svadba! Slovenský futbalista sa zasnúbil s českou tenistkou

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv/Instagram

Približne rok a pol trvá vzťah slovenského futbalového reprezentanta Dávida Hancka a českej tenistky Kristýny Plíškovej. Kým náš reprezentant má tesne po európskom šampionáte, jeho partnerka bola súčasťou wimbledonského turnaja, kde ju v druhom kole zastavila Ruska Pavľučenkovová. Turnajové sklamania obaja rýchlo hodili za hlavu a chystať môžu svadbu. "Povedala 'Áno'!" oznámil populárnou frázou dvadsaťriročný stopér Sparty Praha prostredníctvom Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dávid Hancko (@davidhancko)

Hancko sa v auguste 2019 stal hráčom pražského klubu po presune z talianskej Fiorentiny, pôvodne formou hosťovania. Dnes je už v stovežatej kmeňovým hráčom a krátko po svojom podpise si našiel partnerku zo športového prostredia. V najaktuálnejšom rebríčku WTA sa nachádza Kristýna Plíšková na 106. mieste, pričom jej kariérnym maximom bola pozícia v piatej desiatke svetového poradia. Vyšvihla sa tam vďaka Australian Open 2017.

V rámci česko-slovenského prostredia ide o jeden z najznámejších športových párov a jeden či druhý bol často videný na tribúne počas zápasu svojej polovičky. Instagramový príspevok oboch holubičiek je z piatkového večera a veľa detailov o termíne či mieste svadby sa zatiaľ novinárom zistiť nepodarilo. Obom želáme všetko dobré a nech im to vydrží!