Tenis - 07.10.2021 11:54

Murray má tichú domácnosť a potrebuje pomoc fanúšikov

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv/sita

Britský tenista Andy Murray sa z turnaja v americkom Indian Welss vráti zrejme bez zásnubného prsteňa. Teraz prosí všetkých svojich priaznivcov, aby mu pomohli vypátrať ho. Ku strate poskytol aj zaujímavý príbeh, keďže túto cennosť zvykne skrývať na šnúrkach svojich tréningových tenisiek. Tie sa rozhodol vysušiť pri svojom aute a keď sa ráno k nim vrátil, neboli na svojom mieste. Že neprišiel len o tréningovú obuv, si Škót uvedomil až s odstupom času a zdôveril sa cez sociálne siete.

"Nemusím pripomínať, že doma momentálne nie som vítaný," dodal nešťastník, ktorý v Spojených štátoch začína svoju cestu až v piatok. Trojnásobný grandslamový šampión je aktuálne na 121. mieste svetového poradia a do Indian Wells sa vracia po štyroch rokoch. To vypadol v druhom kole, no napríklad v roku 2015 hral semifinále proti Novakovi Djokovičovi. "Nemám zlý pocit z toho, že dostávam voľné karty. Som za ne vďačný, lebo mi dávajú šance hrať na veľkých turnajochVzhľadom na to, čo som prežil v posledných troch či štyroch rokoch so zraneniami, nemusím sa ospravedlňovať za to, že ma organizátori takto zvýhodňujú," povedal na margo svojho tohtoročného turnajového štartu.

Zážitok s teniskami a prsteňom určite pred duelom s Francúzom Adrianom Mannarinom nepodporil. Pôjde o ich tretí kariérny vzájomný zápas, no najaktuálnejší je spred šiestich rokov. Murray z osemnástich tohtoročných zápasov vyhral rovnú polovicu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andy Murray (@andymurray)