Tenis - 17.12.2021 08:46

Kariéru tenistu vymenil za profil na OnlyFans. Najväčšia chyba života

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: huste.tv/youtube

Austrálsky tenista Bernard Tomic zhruba pred rokom po hlave skočil do sveta, kam by ho väčšina hráčov z okruhu ATP rozhodne nenasledovala. So svojou atraktívnou partnerkou Vanessou Sierrovou, známou z pikantných televíznych šou, sa pustil do produkcie videí a fotografií pre platformu OnlyFans. Zjednodušene možno povedať, že ide o sociálnu sieť pre dospelých, kde je sledovanie jednotlivých profilov spoplatnené. Dnes, s odstupom zhruba trinástich mesiacov, hovorí o tom ako o životnom rozhodnutí, ktoré najviac ľutuje. Priznal to prostredníctvom Instagramu, pričom v 28 rokoch ešte nebol dôvod na definitívny únik z tenisového sveta.

Vo svetovom poradí mu v tom čase patrila 226. priečka, zaľúbený bol až po uši a extravagantná priateľka ho nahovorila na nový spôsob príjmu. O pár mesiacov neskôr si však párik prešiel ostrým rozchodom, z ktorého sa rovnako zopár fotografií a videí dostalo na sociálne siete. Najsledovanejším z nich bol moment, kedy Tomic v zlosti prelomil notebook v hodnote približne 22-tisíc eur na svojom kolene s tým, že je plný spoločného obsahu so Sierrovou. Teraz chce opäť naplno rozbehnúť svoju športovú kariéru, ktorej súčasťou bude kvalifikačný turnaj na Australian Open. Rád by sa prebil aj do daviscupovej reprezentácie, no vzťahy s trénerom Lleytonom Hewittom má značne naštrbené a v minulosti verejne namietal aj proti jeho výberu reprezentantov.

Rodák z nemeckého Stuttgartu odohral v kalendárnom roku 2021 dvadsať jeden súťažných zápasov. V januári sa kvalifikoval na Australian Open, kde v druhom kole stroskotal na Denisovi Šapovalovovi. Wimbledonská kvalifikácia, rovnako ako pokus o prienik do hlavnej súťaže Roland Garos, mu už nevyšiel a prešiel niekoľkými menšími challengrovými turnajmi. Teraz tvrdí, že pre tento šport spravil v minulosti veľmi veľa. Preto sa pokúsi povrázky a nitky opäť previazať a zaradí sa tak opäť medzi stabilných účastníkov veľkých turnajov. Stále aktívny Gilles Simon je predsa od neho starší o sedem rokov, Roger Federer dokonca o jedenásť.