Novinky - 02.06.2017 11:59

Triatlonový svet hľadí v sobotu do Šamorína na HUSTE.tv

Huste Autor: Huste | Zdroj: huste

Voda, bike a beh - triatlonový sviatok štartuje v Šamoríne a HUSTE.tv vysiela neoficiálne majstrovstvá sveta v strednom triatlone The Championship 2017 do celého sveta!
V sobotu 3. júna skočia  do Dunaja také esá svetového triatlonu ako dvojnásobný olympijský šampión Alistair Brownlee, Slovák Richard Varga, Richard Murray, Rachel Klamerová, Helle Frederiksenová, Melissa Hauschildtová, Heather Wurteleová, Anja Beraneková, Michael Raelert, Lionel Sanders, Ellie Salthousová, Ruedi Wild, Radka Vodičková, Sebastian Kienle a Andreas Dreitz. "Som naozaj nadšený z týchto pretekov a veľmi sa na ne teším. Vzhľadom na úchvatné miesto si viem predstaviť, že v Šamoríne nás čakajú vzrušujúce preteky,“ povedal Alistair Brownlee.

Sledujte LIVE na HUSTE.tv 3.6. od 8:30 - 18:00 - stačí kliknúť a si v dave

Iste mnohé tváre nebudete poznať, avšak v areáli x-bionic sphere bude na štarte medzi 900 pretekármi z viac ako 60 krajín aj ex-futbalista Filip Šebo. Ako si trúfa na sobotný stredný triatlon (1,9 km plávanie - 90 km cyklistika - 21,1 km beh), nám prišiel porozprávať do TV JOJ.