Program
Krasokorčuľovanie - 08.12.2013 23:31

Krasokorčuliarska legenda Hilda Múdra: Talent sa sám nenarodí

Dana Čapkovičová Autor: Dana Čapkovičová | Zdroj: noviny.sk

Všetkých potrápil silný vietor

Hráčov aj fanúšikov poriadne potrápil silný a nepríjemný vietor. Dul, akoby klzisko otvárali preňho a kto si na ihrisku nevybral tú správnu stranu, musel čeliť zákerným praktikám súpera. Podrážal nohy a rapídne brzdil rýchlosť útoku.

"Mal som pocit, akoby sme hrali winterclassic v Kanade niekde," hovorí futbalista Róbert Vittek. "Musím povedať, že sme mali miernu výhodu, lebo sme hrali s vetrom," hovorí moderátor Peter Kočiš.

Rybanský: izolovali sme hokejku v streleckom lichobežníku

Nebolo to bohviečo, ale aspoň bola sranda a verte či nie, šikovné ústa reportéra Michala Rybanského dokážu pútavo zhodnotiť aj takýto veľmi smutný zápas. "Myslím, že sme predviedli veľmi sympatický výkon, pretože sme vírivo korčuľovali a izolovali sme hokejku v streleckom lichobežníku a po vertikálnej diagonále sme to stále tlačili dopredu," povedal reportér Novín o 17-ej Michal Rybanský.

Moderátor športu Rado Ležovič sa zmohol len na: "Tak určite." Zábava sa našťastie nepočíta na góly a aj súboj s počasím dnes zvládla na výbornú! Vietor dostal od ľudí trest dve plus do konca stretnutia. "Chcel by sme, aby bolo viac ľudí, ale dnes je neskutočná kosa," hovorí moderátor športu.

Hilda Múdra: talent sa sám nenarodí

Klzisko sa krstilo tradične punčom, ktorý mal opäť charitatívny nádych, a krstnou mamou sa stala slovenská ľadová kráľovná Hilda Múdra. "Viete, talent sa nenarodí sám, lebo potrebuje príklady. A to sme my mali," hovorí Múdra. 

Hilda múdra je slovenská trénerka krasokorčuľovania rakúskeho pôvodu. 15 rokov bol jej zverencom najúspešnejší slovenský krasokorčuliar, olmypijsky víťaz Ondrej Nepela.

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Dana Čapkovičová

Dana Čapkovičová

Chcete vedieť, ako vyzerá jeden pracovný deň v hlavnom spravodajstve? O 9:00 máme poradu, potom obvolávame odborníkov, hovorcov, na ulici oslovujeme nie vždy ochotných obyčajných ľudí... a potom striháme, otravujeme grafikov (sorry, chlapci)a preháňame helfera - aby bol výsledok dokonalý. Aj keď, musím sa priznať, že takmer vždy na poslednú chvíľu :) fu! Človek by asi nepovedal, koľko je za tou minútou a pol v našom vysielaní práce. Všakže? <b>Mám rada na svojej práci: </b><br />Každý deň je iný :) aj preto sa tejto práce jednoducho nedá prejesť. <b>Nemám rada na svojej práci: </b><br />Vstávanie? <b>Moja najzaujímavejšia či najnetradičnejšia reportáž: </b><br />Odhalenie falošného gynekológa. Pracovala som na tom viac ako mesiac, 2 týždne pred stretnutím s Filipom Š. sme spolu s Arpim Šoltészom &quot;makali&quot; naozaj ako včielky. A nie len my - kameramani, produkčný, šéfredaktor spravodajstva Roland Kubina... Nikto nič nenechal na náhodu. Dúfam, že budem mať možnosť urobiť takýchto príspevkov viac. Hneď po tom, ako niečo vyňuchám :) <b>Môj relax: </b><br />Priateľ a pes. <b>Moje obľúbené knihy, filmy, relácie: </b><br />Študujem na vysokej škole, takže knihy ktoré čítam ja, majú strašne dlhé, komplikované a nezaujímavé názvy :) Na filmy nemám vybrúsený vkus, pozriem si naozaj všetko. Vlastne, všetko okrem hororov. A úplne najradšej trilery! A hudba? Nevyzerám na to - ale je to tak. Techno. <b>Čo chcem na seba nabonzovať: </b><br />Som blíženec - takže robím milión vecí naraz :) <b>Vaše podnety môžete posielať na</b> <link strculova@joj.sk>strculova@joj.sk</link>

Viac článkov od autora