Program
Krasokorčuľovanie - 31.10.2018 10:37

Zvodné krasokorčuliarske vystúpenie v podaní mladej Rusky

Zdroj: huste.tv

Krasokorčuľovanie je jedným z mála športov, ktorý zaujíma oveľa viac ženy ako mužov. Občas však dokáže zdvihnúť zo sedadla aj mužského diváka, o čo sa zaslúžila svojím vystúpením na Skate Canada 2018 Ruska Jelizaveta Tuktamyševová. Tá si z ľadovej plochy v Quebecu odniesla medzi ženami zlatú medailu, no viac ako o bodovanej jazde sa hovorí o výstrednej exhibícii.

Už keď 21-ročná krasokorčuliarka vyšla na ľad v trblietavých minišatách, plnú pozornosť jej venoval azda každý muž v obecenstve. Potom začala hrať pieseň k jej vystúpeniu od Britney Spears, a to už začínalo byť jasné, že bude horúco. Tuktamyševová sa na pieseň Toxic poriadne odviazala a počas vystúpenia zhodila vrchný diel, pod ktorým bola už len podprsenka.

Striptíz síce nepokračoval, no napriek vonkajšej teplote asi na úrovni 9°C bolo v Quebecu na chvíľku poriadne horúco. Jej odvážne vystúpenie sa rýchlo rozšírilo a veľmi pozitívne ho hodnotí aj odborná krasokorčuliarska verejnosť. Tá v tom vidí efektívnu popularizáciu športu a vzhľadom na mladý vek rodáčky z Glazova nemuselo ísť o posledné podobné. "Ďakujeme, že ste leteli s Cárskymi aerolíniami. Verím, že sa čoskoro uvidíme opäť." odkázala fanúšikom cez Twitter.