Petra Vlhová - 23.04.2019 08:52

Petra Vlhová tesne unikla teroristickému masakru na Srí Lanke. Aké sú jej slová?

Petra Vlhová si užila exotiku po najúspešnejšej a veľmi náročnej sezóne. Exotická Srí Lanka jej ukázala svoju krásu a jedinečnosť, ale aj odvrátenú stranu. Slovenská hviezda šťastne unikla teroristickému peklu.  

Niekoľko dní ju fanúšikovia sledovali na sociálnych sieťach. Ostrov v tvare slzy v Indickom oceáne ponúka mnoho exotických zaujímavostí. 

Počas Veľkonočnej nedele však celý svet ohromili informácie o krvavých teroristických útokoch. Nastražené bomby v kostoloch a luxusných hoteloch si vyžiadali viac ako 300 mŕtvych. A prišiel náš strach o jednu z najznámejších Sloveniek. Všetci sme si zrazu uvedomili, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. "Píšete mi, že či som v poriadku, tak Vám len chcem povedať, že ÁNO...Ďakujem, už som na Slovensku," boli jej prvé slová po hrôze, o ktorej sme sa začali dozvedať.  Neskôr doplnila: „Úprimne, keď som počula, čo sa stalo, tak som bola veľmi šťastná, že som doma živá a zdravá. Pretože ešte štvrtok som prechádzala cez Kolombo a v nedeľu sa to stalo… Na druhej strane je to úžasná krajina plná skvelých ľudí, do ktorej by som sa najradšej vrátila,“ napísala Petra Vlhová svojim fanúšikom na sociálnych sieťach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Píšete mi, že či som v poriadku tak Vám len chcem povedať že ÁNO...??? Ďakujem, už som na Slovensku ?? #prayforsrilanka??

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I just love this place and the people....❤️??☀️? #holidaytime #srilanka

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13),

Tagy: TOP huste.tv