Petra Vlhová - 03.02.2020 14:41

Má nabitý program, no voľby nevynechá. Vlhová ide príkladom

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Športovci majú obrovský dosah na ľudí aj mimo športovísk. Našťastie, mnohí sú si toho dobre vedomí. Petra Vlhová má na 29. februára naplánovaný super G v talianskej La Thuile a všetci jej budeme držať palce. Ona sama však pritom nezabúda na to, aký dôležitý bude tento dátum pre jej rodnú krajinu. Konať sa budú parlamentné voľby a naša hviezdna lyžiarka vyzýva ľudí, aby ich neodignorovali.

Prostredníctvom príbehu na Instagrame svojim fanúšikom oznámila, že práve dostala do rúk obálku a tá jej umožní voľby absolvovať aj zo zahraničia. "Nepíšem to preto, že by som sa pochválila. Chcem len povedať, že aj keď je človek mimo Slovenska alebo je najviac vyťažený a má úplne iné veci v hlave, respektíve nemá čas riešiť politiku, tak aj tak mi veľmi záleží, aby naša krajina bola na tom lepšie ako teraz," napísala k príspevku.

Instagramový príbeh Petry Vlhovej o parlamentných voľbách 2020
Zdroj: Instagram

Príkladný postoj k tomuto občianskemu právu v nedávnom období vyjadrili viaceré osobnosti verejného života, napríklad prominentný pár Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifa či raper Tono S.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora