Petra Vlhová - 14.11.2020 11:37

Vlhová sa pripravuje v Laponsku, týždeň bude tvrdo makať

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: huste

Táto lyžiarska sezóna alpských lyžiarok nebude štandardná. Potvrdzuje to aj náš príspevok ešte z 5. novembra, keď sme sa dozvedeli o preložení pretekov Svetového pohára v rakúskom Lechu pre nedostatok snehu. Petru Vlhovú a spol čaká ešte 34 pretekov, Prvé už majú za sebou, druhé mala ísť teda tento víkend, ale teraz prebieha trošku dlhšia pauza. Čo však počas nej robí slovenská reprezentantka?

Pauza bola dlhšia, ako sa čakalo. Vlhová čas trávila aj doma, ale teraz už je vo fínskom Levi, kde ju budúci víkend čakajú hneď dva slalomy za sebou. V sobotu aj v nedeľu. Takýchto netradičných víkendov bude počas tejto sezóny Svetového pohára viacero. Netreba vysvetľovať prečo...

Do laponského Levi  sa chodí tradične takmer v každej sezóne. Avšak aby sa predišlo častému cestovaniu, súťaže budú zdvojené aj v ďalších strediskách ako Aare, Courchevel a Maribor.

Tento týždeň sa teda bude Vlhová zdokonaľovať v laponsku pod dohľadom trénera Livia Magoniho, ktorý prezradil viac informácií pre neveitalia.it.: „Máme za sebou kombináciu kvalitných tréningov, testovania materiálu i simulovania pretekov, aby nám dodali extra motiváciu. Som rád, že máme pred Levi ešte týždeň prípravy navyše. Petra je pokojná, dostáva sa do dobrej formy." 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13)

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora