Bojové športy - 23.01.2020 09:03

McGregor víťazstvom obral instagramovú celebritu o stovky tisíc

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Návrat Conocra McGregora do oktagonu vzbudzoval celosvetový záujem, a to vo všetkých sférach. K záujmu o duel si pomohol samozvaný "instagramový kráľ" Dan Bilzerian tým, že vsadil veľký balík peňazí. Nevybral si však správneho koňa. Pred duelom sa na sociálnej sieti prezentoval videom, v ktorom ukázal na stôl obložený bankovkami a tvrdil, že to je presne suma, ktorú investoval do senzačného víťazstva Donalda Cerroneho. Podľa odhadov diskutérov je na stole približne 820 tisíc libier, ktoré stávková kancelária "spláchla" už po štyridsiatich sekundách, keď Ír svojho amerického súpera zložil kopom do hlavy a dorazil tvrdými údermi lakťami.

Príbeh neúspešného tipéra je zaujímavý aj bez toho, aby človek potreboval mimoriadne vedieť, kto je Dan Bilzerian. Treba vedieť akurát to, že mu vsadená suma až tak chýbať nemusí. Ide o amerického herca a kaskadéra, ktorého otcom je bohatý finančník z Wall Street a tridsaťosemročný rodák z Tampy pre nadobúdanie majetku až tak veľa robiť nemusel. K ziskom si pomohol aj niekoľkými pokrovými úspechmi a najmä Instagramom. Jeho profil je prototypom extravagantného milionára, ktorý si život užíva plnými dúškami so všetkým, čo k tomu patrí. Teší sa priazni takmer 30 miliónov ľudí a aj z toho sú samé o sebe pekné zisky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Hoci viacerí neprajníci dúfali, že McGregor sa po dlhej odmlke vráti do boja bez formy a nepripravený, opak bol pravdou. Držiteľ rekordu v počte víťazstiev na scéne UFC s ním nevydržal ani minútu a už teraz sa plánuje, ako bude vyzerať ďalší rozlet niekdajšieho šampióna dvoch rôznych váhových kategórií. O zisku dvoch opaskov hovorí aj teraz, ale po výhre nad "Cowboyom" oznámil, že je trpezlivý. Okamžite sa začal skloňovať celý zoznam mien súperov, ktorých by mu organizácia mohla do klietky postaviť najbližšie. Vzhľadom na to, že pri svojom comebacku neinkasoval ani jeden úder, dlhú prestávku medzi duelmi nepotrebuje.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora