Novinky - 22.10.2018 10:15

Zaujímavý tréning Petra Čecha. Trúfli by ste si na toto?

Zdroj: huste.tv

Byť brankárskou jednotkou 13násobného majstra Anglicka nie je maličkosťou a dobre si to uvedomuje aj Petr Čech. 36-ročný rodák z Plzne upútal pozornosť už bezprostredne po letnej prestávke, cez ktorú viditeľne nabral svalovú hmotu a nedávno sa na internete objavilo video s jeho zaujímavou tréningovou jednotkou. Proti sebe mal dva stroje vystreľujúce loptičky na stolný tenis a Čechovou úlohou bolo pochytať ich a zároveň reagovať aj na pokyny, ktorého z kužeľov sa má chytiť.

Stále je jedným z najlepších brankárov v hre, a tak musí niečo robiť aj so svojím tréningovým režimom tak, aby za konkurenciou nezaostával. Táto "rozcvička", ktorou sa gólman pochválil na svojom Instagrame, nie je žiadnou japonskou zábavkou, ale prebieha priamo v priestoroch Arsenalu.

V brankárskych štatistikách Premier League však zatiaľ trochu zaostáva. Viac čistých kont má momentálne na konte až osem konkurentov a priemer gólov na zápas na úrovni 1,3 je horší od Alissona Beckera, Edersona, Kepu Arrizabalagu aj Huga Llorisa.