Novinky - 16.12.2018 16:15

V dohľadnej dobe MŠK Žilina poteší svojich fanúšikov dokumentom

Zdroj: huste.tv/Instagram

Počas zimy v žilinskom futbalovom klube intenzívne pracujú a promujú pripravovaný dokument, ktorý bude mapovať 110 rokov futbalu v meste pod Dubňom. Prvé ochutnávky si mohli fanúšikovia pozrieť priamo na štadióne už počas zápasu s Dunajskou Stredou a po nie práve úspešnom zápase so Slovanom bol dramatický trailer rozšírený aj o výpovede niekoľkých bývalých hráčov tohto klubu.

V súvislosti s týmto jubileom sa MŠK Žilina rozhodol už v máji usporiadať exhibičný zápas, na ktorom sa ukázali viacerí slávni odchovanci tohto mužstva a aj opory reprezentácie na čele s Mintálom, Barčíkom, Šestákom, Leitnerom, Škriniarom alebo Dúbravkom. Teraz veci pôjdu ešte ďalej a slávnej minulosti Šošonov sa bude venovať aj dokument.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MŠK Žilina (@mskzilina),

Mnohých fanúšikov možno trochu mrzí, že sa projekt nepodarilo publikovať už pred Vianocami. Celkom určite by potešil pod stromčekom nejedného žlto-zeleného priaznivca. Nejde však o komerčný produkt, ktorý by mal na pár týždňov ovládnuť fanshopy, ale témou je dlhoročná tradícia, ktorá bola ozdobená siedmimi majstrovskými titulmi.