Novinky - 16.12.2018 20:09

Conor svojim fanúšikom zložil sľub na rok 2019

Zdroj: huste.tv/youtube

Síce Conor McGregor stále nepozná svoj trest za konflikt s Chabibom Nurmagomedovom, ale už plánuje kedy a ako sa vráti do klietky. Svoj návrat fanúšikom cez sociálne siete sľúbil vo veľmi špecifický dátum - na tretie výročie knockoutu Joseho Alda za trinásť sekúnd. Najbližšie sa do akcie dostane pravdepodobne proti Dustinovi Poirierovi, čo bude zároveň akýmsi semifinále minipyramídy v ľahkej váhovej kategórií. Víťaza by potom čakal finálový súboj proti Nurmagomedovovi alebo Fergusonovi.

Pamätný trinásťsekundový zápas s Josem Aldom prebehol 12. decembra 2015 a jeho dĺžka bola pre mnohých nepríjemným sklamaním. Titulový zápas a vrchol večera by sa minimálne do druhého kola dostať rozhodne mohol. Ír vtedy brazílskemu súperovi ihneď po verdikte sľúbil, že si dajú odvetu, no už na ňu nedošlo. Aldo odvtedy prehral tri z piatich duelov, McGregor má odvtedy bilanciu 2-2.

Kým sa Conor postaví ďalšiemu súperovi, potrebuje presvedčiť svojho trénera, aby ostal v jeho rohu. John Kavanagh sa pohrával s myšlienkou, že by dlhú a úspešnú spoluprácu ukončil: "Mám ho rád, veľmi ma bavila cesta, ktorú sme spolu prešli, ale potrebujem dobrý dôvod, prečo pokračovať. Mohol by to byť tretí zápas s Diazom alebo druhý s Chabibom," naznačil pre Independent tréner cestu, ktorou by sa vydal a dodal: "Ak by však malo ísť len o to, že ide znova bojovať a má poraziť nejakého chlapíka, zrejme by som mu len poprial veľa šťastia,"