Novinky - 06.02.2019 15:37

Z telefónu unikli nahé fotky Kapanena s bývalou priateľkou

Zdroj: huste.tv/Instagram

22-ročný fínsky útočník Kasperi Kapanen sa už štvrtú sezónu objavuje na klziskách v NHL a patrí medzi najväčšie talenty súčasného hokeja. Predpoklady mal od koho zdediť. Veď jeho otcom je Sami Kapanen, majster sveta z roku 1995, bronzový olympijský medailista z roku 1998 a muž s vyše 800 zápasmi v profilige. Výkony mladého odchovanca KalPy Kuopio však sú momentálne trochu v úzadí. Na verejnosť sa dostali nahé fotky jeho a expriateľky, na ktorých toho mladá modelka odhalila priveľa, a to aj s plným vedomím toho, že ani na Instagrame toho na svojom tele veľa neskrýva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaboron),

Kapanen v minulosti randil s 20-ročnou Annikou Boronovou a ako mnoho párov, po svojich posteľných radovánkach robili aj fotografie. Tie sa náhle objavili na weboch pre dospelých a rozšírili sa už aj v priestore slovenských online médií. Kým hokejista Toronta na nich prakticky nič neukázal, Boronová vystupuje o poznanie odvážnejšie a verejnosť vie napríklad aj to, že má piercing v bradavkách. Nie je preto prekvapením, že fínsky krídelník je prvým podozrivým a až po ňom pripadajú do úvahy varianty ako hackerský útok či tretia strana, ktorej niekto z páru fotografie preposielal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaboron),

Kanaďanka narodená v Toronte má svoj Instagram plný zvodných fotiek a faktom je, že disponuje výzorom, na ktorý sa muži pozrú veľmi radi. Teraz to však platí aj o fotografiách, ktoré mali patriť len jej a priateľovi Kasperimu. Práve v najväčšom meste Kanady sa táto dvojica spoznala. Kariéra rodáka z Kuopia je pritom ostro sledovaná už od dvoch šampionátov dvadsaťročných, na ktorých sa objavil a neubral tomu ani fakt, že bol svojho času vydraftovaný až z 22. miesta. Kluby skôr siahli po menách ako Michael Dal Colle, Haydn Fleury, Nick Ritchie, Brendan Perlini, Julius Honka, Sonny Milano či Travis Sanheim. Tí všetci si miesto v NHL hľadajú o poznanie ťažšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaboron),