Novinky - 11.02.2019 09:47

Môžu byť Salah a Messi až takí ostrostrelci?

Zdroj: huste.tv/youtube

Marketéri známeho sladeného nápoja si k sebe pozvali dvoch futbalových útočníkov, ktorí bez pochýb v súčasnosti patria medzi to najlepšie, čo na trávnikoch možno sledovať. Mohamed Salah z Liverpoolu a Lionel Messi z Barcelony podstúpili výzvu na presnosť zakončenia, do čoho bola zapletená aj plechovka respektíve fľaša nápoja. Kritického zmýšľania nikdy nie je dosť, a tak videá rozpútali pomerne búrlivé diskusie o tom, či sa skutočne ich kúsky podarilo nahrať na prvý raz a tak plynule, ako sa to môže javiť.

V opačnom prípade sú obaja dokonalými ostrostrelcami, s čím by však fanúšikovia The Reds aj Blaugrana celkom ochotne súhlasili. Salahovou úlohou bolo najprv z niekoľkých metrov poslať loptu cez pripravenú pneumatiku. Podarilo sa mu to čistým priestrelom, ale viac zaujal druhý kúsok. Loptu si žongloval vo vzduchu a následne z otočky mal zostreliť plechovku, ktorá bola na pneumatike pripravená. Opäť sa nemýlil.

Podobný charakter mala aj výzva, ktorú si marketéri pripravili pre Messiho. Ten sa predviedol s fľašou. Tú si položil na loptu, ktorou mal opäť triafať otvor v pneumatike. Okrem futbalového umenia šlo o kombináciu techniky v nohách s "bottle flippingom". Fľaša totiž po dopade na zem ostala stáť a bola pripravená na to, aby si z nej Argentínčan odpil.