Novinky - 20.02.2019 08:48

Očakávaný duel mal 15 sekúnd. Ukončil ho kop do rozkroku

Zdroj: huste.tv/youtube

Sklamaní ostali fanúšikovia MMA a predovšetkým priaznivci Bellatoru. V ťažkej váhe sa stretli dvaja poprední bitkári, ktorým patria vysoké priečky v tesnom závese za čerstvým šampiónom Ryanom Baderom. Sergej Charitonov má v súčasnosti bilanciu 29-6, pred časom dokázal knokautovať Roya Nelsona, čo sa skutočne podarí málokomu a proti nemu bojoval Matt Mitrione s bilanciou 13-6. Práve ten bol súperom Badera v pomyselnom "semifinále" o to, kto získa právo pobiť sa o opasok s Emelianenkom.

Prestížny hlavný zápas eventu Bellator 215 však trval len pätnásť sekúnd. Mittrione v snahe o lowkick nakopol Charitonova priamo do genitálií, ten sa zrútil k zemi a nebol schopný pokračovať ďalej. Bolesť museli cez obrazovky cítiť už len mnohí diváci pri obrazovkách a ruskému bojovníkovi rozhodne nebolo čo závidieť. V podstate ani nebolo prekvapením, že sa mu priamo v klietke začali venovať zdravotníci a bolo po boji.

Zápas tak víťaza nenašiel, jeho výsledok bol zmenený na "no contest" a Bellator pravdepodobne bude hľadať náhradný termín, kedy sa táto dvojica môže opäť stretnúť. Mitrione hneď v klietke dával najavo svoje veľké sklamanie. Najprv sa gestom ospravedlnil Charitonovovi, následne sa rovnako obrátil aj smerom k bučiacim fanúšikom. "Nedokážem slovami poriadne vyjadriť, ako veľmi mi je to ľúto kvôli všetkým fanúšikom, ktorí si zakúpili lístok a tešili sa na náš zápas. Ten by bol určite skvelý," povedal Američan na tlačovej konferencii po evente.