Novinky - 17.03.2019 16:41

Kariusovi to stále nejde. Besiktas ľutuje jeho hosťovanie

Zdroj: huste.tv/Twitter

Po neslávnom vystúpení vo finále Champions League 2018 sa veľa hovorilo o tom, že sa Loris Karius potrebuje na nejaký čas stiahnuť do úzadia, nabrať stratené sebavedomie a opäť sa vrátiť do lepšieho klubu. Rozhodol sa pre Turecko, kam z Liverpoolu odišiel na hosťovanie. Štatistiky vo farbách istanbulského Besiktasu však mimoriadne neohurujú, navyše občas sa na internete vyplaví nejaký lacnejší gól, ktorý Nemec inkasoval.

"Kto súhlasil s jeho hosťovaním, nerozhodol sa dobre. Keby som mohol, nasadím namiesto neho Tolgu Zengina," povedal tréner Senol Gunes poukazujúc na 35-ročného veterána, ktorý je v istanbulských farbách od leta 2013, no momentálne je zranený. Tento citát pritom pochádza z víťazného zápasu 3:2 nad Konyasporom. V 19. minúte pritom dostal Karius gól zo strely, ktorá smerovala presne naňho, no prepadla mu pod rukou. "Niečo je zlé. Loris je talentovaný, ale v súčasnosti stagnuje. Nemá dostatok motivácie ani nadšenia pre hru. Necíti sa ako súčasť tímu," zjemnil po zápase rétoriku coach Besiktasu, no faktom je, že s posilou z Liverpoolu nepanuje spokojnosť ani z dlhodobého pohľadu.

Trollovia na sociálnych sieťach sa smejú, že má väčší priemer gólov na zápas ako Cristiano Ronaldo. Nepomohlo ani šesť tohtosezónnych uhájených čistých kont. Napríklad počas svojich najaktuálnejších štyroch ligových vystúpení skončilo v jeho sieti až sedem lôpt. Na verejnosť sa však dostali aj informácie, ktoré čiastočne veci vysvetľujú. Besiktas údajne rodákovi z Biberachu dlží štyri výplaty a na spadnutie je medzi nimi súdny spor. Minimálne zlú náladu brankára by to vysvetľovalo.