Novinky - 18.03.2019 15:30

Inšpiroval sa Simeoneho oslavou. Dostal červenú kartu

Zdroj: huste.tv/Twitter

Napodobňovať oslavy veľkých futbalových hviezd, to nie je vždy úplne najšťastnejšie rozhodnutie. Presvedčil sa o tom Chorvát Tino Blaž Lauš. Ten si vzal inšpiráciu z trochu vulgárne pôsobiacej oslavy trénera Diega Simeoneho z Atlética Madrid, ktorú potom práve proti nemu predviedol v Lige majstrov Cristiano Ronaldo, ktorý hetrikom zariadil obrat a postup Juventusu.

Argentínsky tréner oslavu vysvetľoval ako prejav toho, že jeho tím "má gule" a ospravedlnil sa všetkým, ktorých toto gesto mohlo pohoršiť. Dostal za to pokutu a minimálne tá neminie ani Cristiana Ronalda. Ak dokonca UEFA dospeje k záveru, že šlo od Portugalčana o zosmiešnenie súpera, vynechá aj prvý štvrťfinálový zápas.

Mladík Blaž Lauš dostal za takúto oslavu červenú kartu. Stalo sa tak v zápase mládežníckého tímu Hajduku Split do 19 rokov a strelec gesto predviedol po góle na 3:1. Kým u Ronalda a Simeoneho bolo posudzované aj to, na ktorú tribúnu bol otočený, Chorvát sa nesmeroval na hlavného rozhodcu. Ten si od drzého mladíka po hlave skákať nenechal a poslal ho pod sprchy.